De MR stelt zich voor

Nora Paulke.

Moeder van Isa (groep 6), Stella (Groep 4) en Bruno (groep 1). Het lijkt mij ontzettend leuk en interessant deel uit te maken van de medezeggenschaapsraad om mee te kunnen praten over het schoolbeleid op een positief kritische manier! Tijdens de coronacrisis heb ik in mijn onderwijsrol op de Universiteit Maastricht (vakgroep Huisartsgeneeskunde) mee kunnen maken hoe inspirerend het is samen over onderwijsvernieuwing na te denken en deze onder tijdsdruk te implementeren. We hebben gemerkt dat, als gevolg hiervan, er vaak ook kansen zijn ontstaan voor studenten (leerlingen) en docenten. Ik ben dan ook benieuwd hoe een basisschool als OBS Berg visie bepaalt en beleid maakt. De vacature voor een nieuw ouderlid MR kwam via SchouderCom langs en ik werd meteen enthousiast. Het lijkt me spannend om samen met de leerkrachten en andere ouders betrokken te zijn en een steentje bij de dragen bij de schoolontwikkeling van de (jonge) kinderen van de huidige tijd!
Ik werk met veel plezier als huisarts (in Gronsveld) en als docent in het basiscurriculum geneeskunde van de Universiteit Maastricht. In mijn rol binnen de geneeskunde opleiding ben ik sinds september 2019 samen met mijn collega de coördinator van het coschap Huisartsgeneeskunde en Sociale Geneeskunde.

Bastian Kempeners
De trotse vader van Mirthe en Lucas. Mirthe zit momenteel in groep 4 en Lucas  in groep 2.
Door mijzelf kandidaat te stellen als MR lid, hoop ik mee te kunnen denken over de richting van OBS Berg en proberen de kwaliteit van onderwijs waar te borgen. Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan de ontwikkelingen op de korte en middellange termijn, zowel voor de school (verbouwing) als voor het onderwijs dat hier wordt gegeven(kwaliteit waarborgen).
Ik kijk erna uit om hierin samen op te trekken en de belangen van alle betrokkenen mee te nemen.

Linda Leenders-Habets

Moeder van Eva Leenders, groep 3. Ik ben opgegroeid hier in ons mooie dorp en heb nog les gevolgd van enkele docenten die op de school werken. Zelf ben ik ook werkzaam in onderwijs, maar dan wel in het voortgezet onderwijs. Ik geef Engels op SG. Groenewald te Stein sinds augustus 2009. Daarbij vervul ik de functie van eindexamensecretaris VMBO sinds 2013.

Het lid worden van de MR is iets waar ik al vaker over nagedacht heb sinds onze dochter begonnen is op de basisschool (mei 2019). Meedenken over beleid en onderwijsontwikkelingen is iets wat mij erg interesseert en zeker nu in deze onwerkelijke en onzekere tijd. We willen tenslotte allemaal het beste voor de leerlingen, dat zij niet alleen in het schoolse goed begeleid worden maar ook op sociaal-maatschappelijk gebied en natuurlijk het welbevinden van de leerlingen. Een goede en gezonde school zorgt voor de leerlingen op al die gebieden en daar moet het onderwijsbeleid op gericht zijn. Graag neem ik deel aan de MR om hierover mee te denken en te praten

Tessa Hamelers

Moeder van Julie in groep4 en Lina in groep 2. Tessa zal zich binnekort zelf voorstellen op deze pagina.

Schoolwebsite door SchouderCom